Disa ushtrime qe mund t’ju ndihmojne te fitoni disa CM.

Disa ushtrime qe mund t’ju ndihmojne te fitoni disa CM.

Keto jane disa nga ushtrimet qe duhet te filloni te ushtroni ne menyre qe fitoni disa CM me shume ne gjatesine tuaj .
Ushtrimet nuk kane nje orar specifik , mund te provoni ti ushtroni te gjitha ne momentin kur ju jeni te lire , por zakonishtmomenti me i pershtatshem eshte kur jeni zgjuar . Menyra si duhen kryer ushtrimet jane te sqaruara ne c’do foto .  Cdo ushtrim perseriteni te pakten 10 here ne momentin kur jeni fillestar dhe me pas ne baze te gjendjes dhe rezistences qe keni fituar , mundohuni te shtoni numrin e perseritjeve.

          DISA USHTRIME TE TJERA PER ZGJATJEN TUAJ
1  –
Bar Hanging

2 – Dry Land Swim

3. Pelvic Shift

4. Cobra Stretch –  Cobra Super Strech

 

5. Pilates Roll Over

6 . Forward Bend

DISA SPORTE QE NDIKOJNE NE RRITJEN E GJATESISE :

1 – Noti
2 – Voleyball
3 – Basketball