Ushtrimet në bord Evminova në kushte shtëpie ( FOTO )

Bordi Evminov është vlerësuar nga shumica e specialistëve si një Preventor të shkëlqyer dhe një imitues unike për njerëzit që vuajnë nga materiali musculoskeletal problems.The për atë që bordi i Evminov është, dhe edhe të dhënat në lidhje me mrekulli-imitues ju do të gjeni në artikull. Sapo përfaqësues të racës…

7 ushtrime për një gjoks më të bukur

Nëse keni arritur në atë pikë sa mendoni që asgjë nuk mund ta bëjë gjoksin tuaj të duket më i bukur, përveç një ndërhyrjeje, mendohuni dy herë. Jepini një muaj kohë vetes e trupit tuaj, provoni këto 7 pozicione joga dhe do të habiteni nga ndryshimet që do të vini…

Rrëzoni 7 mitet e krijuara rreth fitnesit

1. SA ME E SHPESHTE STREVITJA, AQ ME I MIRE REZULTATI Ju duhet te trajnoheni fort dhe rregullisht, por te besh me shume se c’duhet dhe shume shpesh eshte antiproduktive. Nese je fillestar ne palester, fillo me 3 seanca ne jave, qe t’i japesh kohe muskujve te rekuperohen dhe rriten,…

7 Ushtrime per kembet dhe kofshet ( FOTO )

Ushtrimet per kembet cilesohen si nder me te rendesishmet ne boten e Fitness. Muskujt e kembeve ne teresi perbejne pjesen me te madhe muskulore te te gjithe trupit dhe si pasoje stervitja e tyre sjell avantazhe te shumta qe do te preken dhe ne vijemesi te artikullit. Fillimisht si para…

6 alternative të ndryshme për ushtrime me litar ( FOTO )

Me vetëm 15 minuta kërcime të litarit mund të djegin madje edhe 200 kalori. Ndërkaq numrin dhe ritmin e kërcimeve vetë e përcaktoni me ndryshimin e shpejtësisë së konopit. Ngrohja Kërcimi me litar është ushtrim i shkëlqyeshëm për ngrohjen dhe përmirësimin apo mbajtjen e kondicionit. Për këtë qëllim, mjafton që…

Foto-Ushtrimet më të mira për Tricepc

Sa më shumë që të keni llojshmeri gjat ushtrimeve per tricepc aq më shumë muskujt i ve ne punë.  Psh. Një dit bëri ushtrime Nr. 1, 2, 3 një dit tjeter bëj 1,4,5 dhe kështu i ndryshon do jav  *Shpina duhet te qendroj drejt, kembent nuk i leni drejt por…