Klajdi Hoxha Fitness

Trajneri Yt

Regjiment Ditor

I Personalizuar

Rezultate të Shpejta

Mëso Se Si

7 Ushtrime per kembet dhe kofshet ( FOTO )

Ushtrimet per kembet cilesohen si nder me te rendesishmet ne boten e Fitness. Muskujt e kembeve ne teresi perbejne pjesen me te madhe muskulore te te gjithe trupit dhe si pasoje stervitja e tyre sjell avantazhe te shumta qe do te preken dhe ne vijemesi te artikullit. Fillimisht si para…

Nuk po arrini dot te keni muskuj barku? – Ja 8 arsye

Një nga pjesët më të vështira për t’u tonifikuar është barku apo siç quhet ndryshe pjesa abdominale. Me siguri të gjithë keni tentuar me dieta, palestër apo mënyra të tjera, por nuk ja keni dalë dot. Epo para se ta luftoni duhet të dini se cilat janë arsyet e mundshme…

5 ushqime dhe disa mënyra për të forcuar muskujt

Ushqimet e pasura me proteina janë të domosdoshme për ata që merren me sport dhe mbi të gjitha për ata që dëshirojnë të formojnë muskuj të fortë dhe të bukur. Ndaj ne këtë herë po ju paraqesim pesë burime proteinash që jo të gjithë i njohin për efektin në fjalë.…

6 alternative të ndryshme për ushtrime me litar ( FOTO )

Me vetëm 15 minuta kërcime të litarit mund të djegin madje edhe 200 kalori. Ndërkaq numrin dhe ritmin e kërcimeve vetë e përcaktoni me ndryshimin e shpejtësisë së konopit. Ngrohja Kërcimi me litar është ushtrim i shkëlqyeshëm për ngrohjen dhe përmirësimin apo mbajtjen e kondicionit. Për këtë qëllim, mjafton që…

Ja përfitimet në trupin tuaj, nëse bëni pompa çdo ditë

Pompat janë një formë e të suhtruarit që kurrë nuk dalin nga moda. Këto janë një nga stërvitjet më efektive që mund të bëni. Pse? Për shkak se kërkojnë një investim të vogël nga koha juaj ndërsa ju mundësojnë të arrini rezultate të konsiderueshme në një hapësirë kohore relativisht të…