Klajdi Hoxha Fitness

Trajneri Yt

Regjiment Ditor

I Personalizuar

Rezultate të Shpejta

Mëso Se Si

Kur , si dhe sa duhet te hame perpara stervitjes ?

Ju jeni gati per te shkuar ne palester dhe jeni pergatitur qe sot ta digjni fare. Nqs pergjigjia eshte po atehere ne kete artikull do tju japim disa keshilla qe te jeni plot energji. Shumica prej nesh janë të shqetësuar se cfare do hane pas palestre por harrojne vaktin para-palestre(pre-workout).…

5 gabimet më të zakonshme që bëjmë në palestër .

1 - Nuk e keni mësuar siç duhet një ushtrim Çdo njeri ka nevojë për një trajner personal që t’ia mësojë mënyrën e duhur se si bëhen ushtrimet. Ushtrimet me trajner personal mund t’ju kushtojnë shumë më shumë, por ky investim do t’ia vlejë pasi që do të maksimizoni forcën…

Ushtrimet me efikase per barkun (ABS)

Dumbbell Side Bend Decline Sit Up Incline Leg Raise With Weight Hanging Leg Raise Decline Twisting Sit Up Brromstick Twist Leg Supported Sit Up Machine Crunch Reverse Crunch Leg Supported Sit Up Leg Raise Incline Oblique Crunch Weighted Crunch Knee Up On Bench

Çfarë duhet të hamë para, gjatë dhe pas vrapit!

Vrapi është një aktivitet fizik i cili sjell benefite të mëdha për shëndetin e përgjithshëm të trupit. Nëse ushqeheni si duhet dhe mbani një dietë të mirë ushqimore, ky proces do të jetë edhe më efektiv. Ja çfarë duhet të hani para dhe pas vrapit: Para: Proteinat dhe karbohidratet janë…

11 Këshilla Fitnesi për fillestarët

Pa marrë parasysh shkakun për të cilin keni vendosur të shkoni në palestër, apo me cilindo rekreacion do të duhej t’i hidhnit një sy disa këshillave që duhet të ndërmerrni para se të filloni me ushtrimet, çfarë pajisjesh do duhej të keni me vete dhe si do të duhet të…
1 7 8 9